Thermometers bekijken Thermometers bekijken Thermometers bekijken Thermometers bekijken - Thermometers bekijken
Hygiplas J228
Muurthermometer | temperatuur -40°C tot +50°C | 27 (h) x 6 (b) x 1.5 (d) cm€ 3,90
€ 3,80
Thermometers bekijken Thermometers bekijken - Thermometers bekijken
Bartscher A292043
Thermometer | diepvries - koelkast | temperatuur -40 tot +25 °C | analoog€ 8,00
€ 7,20
Thermometers bekijken Thermometers bekijken - Thermometers bekijken
Hygiplas F343
Koeling - vriezer thermometer | temperatuur -10°C tot +70°C | kabellengte 3 meter€ 12,70
€ 12,00
Thermometers bekijken - Thermometers bekijken
Hygiplas GH628
Thermometer | waterbestendig | temperatuur -50°C tot +200°C | LCD display€ 13,50
€ 13,00
Thermometers bekijken Thermometers bekijken Thermometers bekijken
Thermometer
Volgens de richtlijnen vanuit de voedsel en warenwet dient u in de koelkast en vriezer een goed werkende thermometer te plaatsen. Deze thermometers kunt u voor zowel de koeling als de vriezer gebruiken, de meting is meestal vanaf -40 tot + 30 graden.
De temperatuur noteert u dagelijks in het logboek.
Kiest u voor analoog of digitaal?
Er is niet echt een duidelijk verschil in nauwkeurigheid. Een voordeel is wel dat de digitale variant een duidelijk display heeft wat gemakkelijker gelezen is. De Hygiplas F 343 heeft een groot duidelijk display.
Thermometer voedsel
Om de kerntemperatuur van uw gerechten goed te bepalen zijn er diverse thermometers op de markt, de Bartscher A292042 insteekthermometer meet de temperatuur van -20 tot + 150 graden. Door uw producten in de kern te meten voorkomt u bacteriën. Dit kan zowel bij koude al warme gerechten.
Ook hier geldt meten is weten!